Református hit alapjai kurzus indul gyülekezetünkben, ahol az érdeklődők megismerkedhetnek a Biblia alapvető tanításaival, református hit alapigazságaival, az egyház felépítésével, a gyülekezeti élet alapjaival.

A kurzus 12 alkalomból áll és heti rendszerességgel kerül megrendezésre a jelentkezőkkel közösen egyeztetett időpontokban.

Szeretettel várjuk azokat, akik életéből kimaradt a hitoktatás, konfirmáció. Azoknak, akik hitükben megerősödtek és személyesen kérik, a kurzus lezárásaként lehetőségük lesz a felnőtt keresztségben részesülniük vagy konfirmálniuk.

Szeretettel várjuk azoknak a jelentkezését, akik nem éreznek elköteleződést a református gyülekezet vagy hit iránt, de szívesen megismerkednének a Biblia alapvető tanításaival, vagy választ keresnek ebben a témában felmerült kérdéseikre.

Azok is jelentkezhetnek erre a kurzusra, akik már konfirmáltak, de szeretnék újra felidézni, átgondolni, rendszerezni vagy kiegészíteni tudásukat, megerősíteni hitüket.

Jelentkezni lehet október 27-ig, vasárnapig személyesen a lelkészi hivatalban, vagy a gyülekezet lelkipásztorainál, illetve a gyula@bekesmegye.reformatus.hu e-mail címen.