Június 24-28. hétfőtől péntekig református napközis hittantábort szervezünk 100 gyermek részvételével. Délelőtt bibliai történetek tanítása, bemutatása korhű ruhákban, közös éneklés, kiscsoportos beszélgetés, játékos vetélkedők. Délután kézműves foglalkozások, szabadtéri játékok, kulturális programok.  A gyermekeknek napi háromszori étkezést biztosítunk, ebből az ebéd meleg étel.

Június 30–án vasárnap de. 10 órakor kezdődő istentiszteleten fejeződik be a tábor, ahol a legügyesebb csapatok átvehetik a jutalmukat és a gyermekek bemutatják mit is tanultak a táborban. Az istentisztelet közös szeretetvendégséggel zárul.

A napközis hittantábor a gyülekezeti misszió egy fontos eszköze. A tábor célja, hogy segítse a gyermekek hitbeli növekedését, erősítse református identitásukat. Találkozási pontot biztosít a saját korosztályukkal és a szolgálatot vállaló gyülekezeti tagokkal. A táborzáró alkalomra azért hívjuk a gyermekek családtagjait is, hogy találkozási pontot biztosítsunk a családok és a gyülekezet között, ezzel is segítve a gyülekezeti integrációt. Azért imádkozunk, hogy a hittantábor erősítse és élénkítse a gyülekezeti életet, szolgálatban aktivizálja a gyülekezeti tagokat, a gyermekek és családtagok jobban megismerjék a gyülekezetet.

Kérjük, aki teheti adományával, szolgálatával támogassa a gyermekmissziót. Az adományok befizethetők a lelkészi hivatalban, illetve átutalhatók a következő bankszámlára: 10918001 00000021 04740000. A közleménybe kérjük a következő megjegyzést írják: hittantábor.

A konyhai szolgálatot dr. Rokszinné dr. Árgyelán Alice gondnok szervezi és vezeti, a tábor lelki és egyéb szolgálati területeit Baráth Andrea és Baráth János lelkipásztorok szervezik. Szolgálatokkal kapcsolatban velük lehet egyeztetni.