Összeegyeztethetőek-e a modern világgal a demokratikus és keresztyén értékek? Minden keresztyén érdeklődőt várnak augusztus 22. és 25. között Balatonszárszóra, a Reformátusok Szárszói Konferenciájára. Az idei téma: Keresztyéndemokrácia?!

Immáron harmadik alkalommal nyitja meg kapuit az újraindított Reformátusok Szárszói Konferenciája. A helyszín idén is a  balatonszárszói Soli Deo Gloria Családi Hotel és Konferencia-központ, ahol 2019. augusztus 22. és 25. között várják a téma iránt érdeklődőket.

A konferencia résztvevőit kérik, hogy személyenként egy jelképes, 15.000 Ft-os adománnyal támogassák a konferencia létrejöttét, melyért a Magyarországi Református Egyház szállást és napi háromszori étkezést biztosít. A diákok (16 év felett, érvényes diákigazolvánnyal) féláron vehetnek részt a rendezvényen. Egy napos részvétel megváltására is van lehetőség, ennek költsége 4.000 Ft, ugyanakkor az egy napra érkezőknek szállást nem tudnak biztosítani.

A rendezvény nyitott, azonban minden résztvevő számára egyéni, előzetes regisztrációhoz kötött. A konferencián a szállást és az étkezést – a helyszín korlátai miatt – 350 fő számára tudják biztosítani.

A konferenciára július 31-ig lehet jelentkezni a következő internetes elérhetőségen:

https://jelentkezes.reformatus.hu/?redirect=/conferences/88