2019 karácsonyán tegyük szebbé azoknak a gyermekeknek az ünnepét, akik egyébként mástól nem kapnának ajándékot, sőt, a mindennapjaikat is nélkülözésben töltik. Ajándékozz szeretetet – ajándékozz szeretettel!

Ismerős érzés, amikor egy szerettünk épp az ajándékát bontogatja, mi pedig izgatott örömmel várjuk, hogy milyen boldogságot okoz a meglepetésünk. Sokszor mi magunk is ugyanannyira örülünk az ajándéknak, mint az, aki kapta, hiszen az ő boldogságát látva mi is elégedettek vagyunk, elértük célunkat: boldogságot csempésztünk valaki életébe.

Ugyanezt élhetjük át akkor is, amikor egy ismeretlennek készítünk karácsonyi meglepetést. Bár nem vagyunk jelen az ajándék kibontásakor, mégis ott vagyunk, hiszen a szeretetünket is becsomagoljuk az ajándékkal együtt.

Csempésszünk egy kis törődést, különleges szeretetet az ünnepükbe!

Mi kerüljön a csomagba? Nem romlandó édesség, írószer, játék, könyv, tisztálkodási szer, sapka, sál, egy kedves üzenet, szeretet.

Fontos: külön becsomagolni a doboz alját és tetejét (hogy nyitható legyen), feltüntetni, hogy milyen korú, nemű gyermeknek készült a csomag.

A cipős dobozok leadhatók december 10-ig, a lelkészi hivatalban.