2023. március 31-április 1. között rendezték meg a XXIV. Országos Bibliaismereti Versenyt Kecskeméten. Iskolánkból is felkészült egy lelkes csapat. A csapat tagjai: Baráth Johanna (7.a), Borbély Fanni (8.a), Geszner Sára (8.a), Pataky Lídia (8.a) és Váradi Dorka (7.a).

A rendezvény három részből állt: írásbeli és szóbeli versenyből és egy színpadi előadásból. Az írásbeli, szóbeli verseny fordulóin megmérettetve csapatunk első helyen végzett. A verseny részét képezte, hogy a tanulók színpadi előadásban jelenítettek meg egy-egy bibliai történetet. Diákjaink a Bizonyságtevő köveket adták elő. A zsűri rendkívül pozitív értékelése után tanulóink a színpadi előadásért elismerő dicséretben részesültek. Egyéni eredményeket is hoztunk: Különdíjban részesült színpadi játékáért és szép énekléséért Borbély Fanni.

Diákjaink az országos versenyen dicsérő oklevéllel elismert színdarabot a virágvasárnapi istentiszteletünkön és a hétkezdő áhítaton is bemutatták sokak lelki épülésére és örömére.

Rendezői különdíjban részesültek felkészítőik: Baráth Andrea lelkész és Schriffertné Szigeti Judit tanító, hitoktató.

Istennek adunk a hálát az I. helyezésért és a külön elismerésekért. Isten áldását kérjük a gyermekek és felkészítőik életére.