Kedves Testvérek!

Mérhetetlen hála az őszi ÖFI-kirándulásért! Nagyon köszönjük az ima- és anyagilag támogató testvéreket! Mi is szeretettel, imádsággal gondoltunk a gyülekezetünkre és a kirándulásról lemaradókra!

Nehéz is megfogalmazni, fotóban se lehet megmutatni, de mivel többen érdeklődtek, pár gondolatot megosztva: olyan jó volt kikapcsolódni kicsit, kimozdulni a hétköznapi közegből, nem is akármilyen tájakra, vadregényes, színkavalkádosan Istent dicsőítő erdőkbe. Mindezt egy nagyon összetartó közösségben, tényleg egy test tagjaiként mindenki nagyon sokat tett hozzá, szeretetből egymást szolgálva. Játékosságban is új oldalairól ismerhettük meg egymást, nem kevés nevetéssel. Bőséges és örömteli asztalközösségekben, egymásnak is, Istennek is hálákat adva, énekek által is Lelkesedtünk. A vácrátóti Nemzeti Botanikus Kertben a Biblia növényeit keresgéltük, Szokolyán a helyi gyülekezettel együtt úrvacsoráztunk (ezúton is átadjuk jókívánságaikat).

dav

Ha 1-2 csúcsdöntő teljesítménytúráról le is mondtunk, 1-2 megpróbáló emelkedőt így is megmásztunk, de már maga a közös úton járás is alapélmény lett, és a kereszt is több helyütt felbukkant, felragyogott (az estében kivilágítva, szó szerint is). Az estébe nyúló túra nyomán pedig: “lábam előtt ‘zseblámpa’ a te igéd”.  Valahogy tényleg az egészet Isten kegyelme, szeretete fonta körbe, hála Neki mindenért!

Milyen szuper, hogy a lelki utunkon se vagyunk magunkra hagyva, együtt mehetünk tovább is!

“Veled lendüljön a léptünk, Neked zendüljön a szívünk”

Elek Márton Attila
Fiatalok bibliaköre (ÖFI) vezetője